Viatges i aventures

“Viatges d’autor o d’aventura. Nosaltres t’acompanyem”

Primer de tot has de saber que no som agència de viatges i no organitzem els típics viatges per turistes. Nosaltres som viatgers. Organitzem els viatges per nosaltres i els obrim per compartir amb altres persones, per tant fem un acompanyament.

Per qui és aquest tipus de viatge?
Son viatges i aventures destinades a gent inquieta, curiosa, que li agrada coneixer altres cultures, que no és complicada i enten que sempre hi haurà una part d’improvisació i s’haurà d’adaptar. Fem sempre grups petits, amb un mínim de 4 i un màxim de 8 persones (alguns destins fins a 10 persones)

Per nosaltres el que fa especial el viatge, és amb la gent que viatgem i la gent que anem coneixent pel camí. Intentem sortir dels recorreguts tradicionals i massificats (turistics) per descobrir el país d’una altre forma, més amable i sostenible.

Si et vols apuntar a alguna de les nostres aventures, ens contacte i t’expliquem com funciona.
Si sou un grup entre 4 i 8 i voleu un viatge a mida, ens ho comenteu i mirem de quadrar dates.

COLOMBIA
Setmana Santa 2023
Del 28 de març al 10 d’abril (no queden plaçes)
Del 2 al 15 d’agost (complert)
Aventura a Colòmbia
EGIPTE 16 dies
Del 24 de setembre al 9 d’octubre (queden 4 plaçes)
Preu: 1.185€
Egipte amb motxilla

+ info CAT
+ info ESP
OMAN
Purisima 2023
Del 2 al 10 de desembre
Ciutats perdudes, Oasis, Trekking, Desert, Tortugues…Un paradis desconegut.

Vina a gaudir i disfrutar del teu país d’una forma diferent, al teu ritme, amb acompanyants del territori coneixedors de la riquesa del patrimoni tant natural com cultural. Tasta la gastronomia local, coneix la gent que hi viu i treballa..